High quality corporate gifts. Since 1994.

Топ идеи за корпоративни подаръци за Коледа 2021

Комплект Тефтери и Powerbank BNP Paribas от Tefteri.bg

Коледа е един от най-очакваните празници през годината. Въпреки, че този ден е специален не само заради подаръците, които обменяме, те със сигурност играят важна роля и карат всеки един от нас с нетърпение да брои дните до Коледа. Изборът на подарък за нашите близки и приятели често се оказва сложна задача, но изборът за корпоративни подаръци за колеги е още по-трудно изпитание.

Корпоративните подаръци са прекрасен начин да покажем на хората, с които работим, че те са оценени и специални за нас. През последните години, у нас навлезе и практиката за “Таен Дядо Коледа” на работното място. Всеки служител изтегля името на колега, на когото трябва да подари подарък. Въпреки, че идеята е страхотна, в много ситуации, не знаем много за всички хора, с които работим на работното място.

В тази статия, ще споделим с вас няколко прекрасни идеи за корпоративни коледни подаръци за 2021. Всички те са подходящи, за да зарадвате дори човек, който не познавате достатъчно добре.

Брандиран тефтер

Брандирани тефтериКогато става въпрос за фирмени подаръци с лого, първото нещо в списъка е брандиран или луксозен тефтер. Има поговорка, която гласи, че интелигентните хора винаги водят записки и бележки за важни събития, идеи и други детайли, които не бива да бъдат забравени. В корпоративните среди, повечето хора разчитат на тефтери, за да съхраняват важна информация, до която искат винаги да имат достъп.

Да, може би технологиите днес предлагат други, удобни алтернативи, но красотата на тефтера с листи не може да бъде заменена. Подарете брандиран тефтер с логото на фирмата или пък името на служителя или колегата, на когото поднасяте подаръка.

Органайзер

Следващата идея в списъка ни с офис подаръци е органайзерът. В днешно време, повечето хора имат един общ проблем – вечния недостиг на време и липсата на организация в ежедневието. Един качествен и добре структуриран органайзер може да помогне, като внесе подреденост във всеки един хаотичен ден. Тази Коледа, поднесете красив и практичен органайзер като корпоративен подарък на вашите колеги, служители, партньори или клиенти.

Можете отново да използвате момента, за да брандирате подаръка си и да оставите трайна следа.

Луксозен бележник

Луксозни бележнициА защо да не направите коледна изненада с луксозни корпоративни подаръци? Още един подходящ подарък, който е чудесен за хора, които искат да внесат повече организация и дисциплина в ежедневието, е бележникът. Можете да изберете от богато разнообразие от красиви бележници с дати, които да помагат да вашите служители или колеги да бъдат винаги добре подготвени за предстоящия ден. В бележника с дати, те могат да описват важни срещи по дата, да запаметяват информация относно предстоящи събития, записани часове с партньори или клиенти и други.

Книга

За много хора, книгата е труден избор за подарък, тъй като е свързана с предпочитани теми, стилове, хобита и други. Въпреки това, можете да изненадате вашите клиенти, партньори или служители с корпоративен коледен подарък книга на обща тема, като например мотивация, личностно развитие или друга полезна тематика. Ако пък имате информация за интересите на човека, на когото ще подарявате, персонализирайте подаръка и подберете нещо в тази сфера.

Брандирана коледна чаша

Всички знаем, че количествата кафе или чай, които се пият на работното място, никак не са малко. Именно затова е прекрасна идея да подарите брандирана коледна чаша като корпоративен подарък тази година. Тя може да бъде направена от различни материали, цветове и да бъде поднесена в различни размери. Едно е сигурно – вашите служители, колеги или партньори с радост ще отпиват от нея, спомняйки си за магическия празник.

Външна батерия за телефон

Тефтер с безжично зарядноСледва и едно истински практично предложение, а именно външната батерия или преносима батерия за телефон. Независимо дали работата на вашите партньори, служители или колеги е свързана с мобилност и движение, или пък работата им изисква да са в офиса през повечето време, липсата на батерия на телефона е често срещан проблем. Предложете решение като подарите преносима батерия на Коледа, която ще гарантира, че падналата батерия вече няма да е пречка.

А вече съществуват и тефтери и бележници с вградени батерии, които дават възможност за безжично зареждане на телефони и таблети.

Това са само някои от идеите за незабравими фирмени подаръци, с които можете да зарадвате хората около вас в работната среда тази Коледа. Надяваме се, че ще ги намерите за полезни и ще използвате някои от тях. А защо не и да служат като вдъхновение за още по-разчупени и креативни бизнес подаръци.

Весела Коледа!

Нагоре