Висококачествени фирмени тефтери от Tefteri.bg

Изработка на фирмени тефтери за всеки повод

Направете корпоративен подарък и изненадайте вашите колеги, партньори или клиенти с висококачествени тефтери с фирмен печат и лого. С над 20 години опит брандиране на тефтери, ние предлагаме материали от най-високо качество, коректно отношение, доверие, дълготрайно партньорство и доза креативност. Поръчайте тефтери по индивидуален дизайн и направете вашия бранд или фирмено име още по-отличаващо се на пазара.

Богато разнообразие от корпоративни тефтери за подарък

Независимо дали сте решили на направите фирмен подарък на вашите клиенти с цел затвърждаване на бизнес отношенията или пък искате да изкажете вашата благодарност на колегите, които влагат енергия и усилия в развиването на вашия бранд, тефтерът е сред най-подходящите подаръци за поднасяне. При нас можете да поръчате тефтери на едро, като заложите на тефтер с дати, тефтер без дати, луксозен тефтер, еко тефтер, тефтер А4, тефтер А5, персонализиран бележник и други.

Доверете ни се и изберете подходящо решение от най-многообразния асортимент от тефтери в България.

Персонално отношение

Всеки клиент на tefteri.bg получава персонално внимание от момента на запитване до получаването на индивидуална оферта спрямо споделените изисквания.

Брандинг за всеки клиент

Ние ще ви помогнем вашия бранд да оживее на корицата на корпоративен тефтер. При поръчка на фирмени тефтери, получавате и брандиране като част от услугата.

Индивидуални проекти

Ние оценяваме, че всеки проект е различен и се съобразяване с вашите предпочитания за размери. Поръчайте рекламни тефтери, които пасват перфектно на вашите очаквания.

Богат опит

С над 20 години опит в изработката на фирмени тефтери и бележници, нашият екип знае от какво точно се нуждаете. Ние слушаме внимателно, работим бързо и гарантираме най-добри резултати.

С мисъл за природата

При нас можете да се възползвате от фирмени еко тефтери по поръчка, които са изработени с рециклирани тъкани, от бамбук, корк, слама, остатъци от кафе или други еко материали.

Творчество и креативност

На разположение сме да дадем професионални и творчески предложения за вашите корпоративни тефтери, в случай, че не сте сигурни какво да изберете.

Доверие

27 години градим доверие.

Работа

27 години работим за Вас.

Отговорност

27 години отговорност.

Иновации

27 години иновации.

Творчество

27 години творчество.

Персонален подход

27 години персонален подход.

Официален представител на:

Колекция Еко Тефтери

Eco Line

С любов към природата

Колекция еко тефтери и бележници с тяло от рециклирана хартия и корици от бамбук, корк, кафе и други.

Колекция Eco Line

с любов към природата

Колекция еко тефтери и бележници с тяло от рециклирана хартия и корици от бамбук, корк, кафе и други.

Нови продукти